Top 10 functies van Gmail in Nederland

Introductie van Gmail in Nederland – de nieuwste manier om contact te maken met mensen over de hele wereld. Met de e-mailservice van Google heb je nu toegang tot functies zoals inbox met prioriteit en livechat die het je gemakkelijker maken om je berichten snel door te nemen. Gmail is beschikbaar in het Nederlands, zodat je kunt communiceren in een taal die logisch is, waar je ook vandaan komt.

functies van Gmail in Nederland

Top 10 functies van Gmail in Nederland

  1. Prioriteit inbox. Gmail helpt je om als eerste bij je belangrijke berichten te komen, zodra ze binnenkomen. U kunt prioriteit geven aan de e-mails die er het meest toe doen door ze een ster te geven of door e-mails op snooze te zetten, zodat ze opnieuw in uw inbox verschijnen op een moment van de dag dat u er klaar voor bent. Je ziet ook updates over wat er met vrienden en collega’s gebeurt via e-mail in de inbox.
  2. Spam beveiliging. Gmail blokkeert automatisch spam, maar je kunt Gmail leren wat belangrijk is door berichten te markeren als ‘Geen spam’. U hoeft nooit vervelende e-mails te zien van mensen die dingen proberen te verkopen die niet voor u zijn.
  3. Etiketten. Labels zijn een geweldige manier om je Gmail-berichten te ordenen. Je kunt een enkel label of meerdere labels op elk bericht toepassen, en de volgorde van je inbox zal deze labels weerspiegelen. Zo vind je altijd snel wat je zoekt.
  4. Verzenden ongedaan maken. Als je ooit een e-mail hebt gestuurd en er meteen spijt van hebt gehad, dan is Verzenden ongedaan maken iets voor jou. Als deze functie is ingeschakeld, is er, zodra je op de verzendknop van je bericht in Gmail drukt, een korte tijd dat je dat bericht kunt terughalen voordat het naar de ontvanger(s) gaat.
  5. Postvak Prioriteit. Met Postvak Prioriteit zie je alleen berichten die belangrijk voor je zijn: die met de mensen en onderwerpen die het meest relevant zijn voor wat er in je inbox staat. Je kunt Gmail ook trainen door niet-belangrijke e-mails uit de prioriteitsweergave te halen, zodat ze niet afleiden van wat belangrijk is.
  6. Gmail Labs. Gmail Labs is een verzameling experimentele functies die u kunt activeren en gebruiken in Gmail. Er zijn veel verschillende labs om uit te kiezen, zoals de mogelijkheid om labels te bekijken voordat je een e-mail verzendt of om eenvoudig geanimeerde GIF’s te maken voor je vrienden en familie thuis.
  7. Gmail offline. Met Gmail kun je nu je berichten lezen en beantwoorden terwijl je niet verbonden bent. Je kunt nieuwe e-mails beantwoorden of opstellen, oude e-mails archiveren, zoeken in een gesprek – alles wat normaal in de Gmail-app zou gebeuren, werkt ook als je offline gaat.
  8. Aangepaste sneltoetsen. Als u een krachtige Gmail-gebruiker bent, kunt u uw leven nog gemakkelijker maken met aangepaste sneltoetsen. U kunt deze toetsen op het bureaublad of in de app gebruiken voor snelle acties, zoals het verwijderen van berichten en markeren als spam.
  9. Gmail-station. Met Gmail heb je ook toegang tot een desktopversie van je inbox met Google Drive. Dit zal niet alleen helpen om uw e-mail nog beter georganiseerd te houden dan ooit tevoren, maar het zal ook gemakkelijker maken om aan projecten samen te werken.
  10. Livechat. Met de livechatfunctie van Gmail kun je chatten met een Google-expert over de beste manier om Gmail en de bijbehorende functies te gebruiken, of je nu je inbox overzichtelijker kunt maken of filters kunt installeren.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn adres een Nederlandse domeinnaam is?

Een e-mailadres met uw @domein.com komt uit Nederland, zolang u daar woont of e-mails stuurt naar mensen die in dat land wonen.

Leave a Comment