8 Kenmerken van Posteo in Nederland

Posteo is een Duits bedrijf dat sinds 2009 e-mail- en internetdiensten levert. Het bedrijf is opgericht door twee mensen die een particuliere en veilige e-mailprovider voor het publiek wilden creëren.

Kenmerken van Posteo in Nederland

8 Kenmerken van Posteo in Nederland

Posteo is lid van de European Digital Rights advocacy group (EDRi). Nummer twee- Het bedrijf slaat geen persoonlijke gegevens op. Daarnaast loggen ze ook niet je IP-adres of volgen ze je niet met cookies. Om die reden en meer is het mogelijk om van deze dienst gebruik te maken zonder uw identiteit prijs te geven.

er bestaat niet zoiets als een gratis account bij Posteo, maar de prijzen zijn zowel betaalbaar als concurrerend. Bovendien zijn alle functies bij de prijs inbegrepen. Nummer zes: het is niet nodig om een ​​extern bedrijf je gegevens te geven als je gebruik wilt maken van hun e-mailservice. Posteo heeft in feite geen persoonlijke informatie nodig bij het aanmaken van een account bij hen, dus de klant kan anoniem blijven en van begin tot eind genieten van een beveiligde inbox bij deze provider.

er is een gratis proefperiode van drie maanden voor nieuwe gebruikers. Nummer acht: het kost niets om e-mails te verzenden en ontvangen met hun service, dus zelfs als u de provider niet wilt blijven gebruiken nadat uw proefperiode voorbij is, zullen ze u niets in ruil daarvoor in rekening brengen (tenzij u natuurlijk uw quotum heeft overschreden). Nummer negen: Posteo heeft een zelfvernietigingstimer. Nummer tien: deze provider biedt bescherming en privacy om met één muisklik te mailen naar uw klanten, zakenpartners of collega’s.

Posteo is een open source-bedrijf, dus ze bieden een niet-commercieel alternatief voor Gmail dat vrij is van advertenties.

hun website is zowel in het Engels als in het Duits beschikbaar.

Posteo biedt ook een app voor iOS-apparaten waarmee gebruikers zich kunnen aanmelden, inloggen of e-mails kunnen verzenden via hun telefoon. Nummer veertien: met de service van het bedrijf kunt u ook andere e-mailadressen toevoegen, dus als iemand u een bericht stuurt, telt dit niet mee voor uw quotum wanneer u antwoordt.

Posteo is lid van de European Digital Rights advocacy group (EDRi). Nummer zestien- Het bedrijf slaat geen persoonsgegevens op. Daarnaast loggen ze ook niet je IP-adres of volgen ze je niet met cookies. Om die reden en meer is het mogelijk om van deze dienst gebruik te maken zonder uw identiteit prijs te geven.

ze bieden minstens tien verbindingen uit verschillende landen. Nummer achttien: hun dienstverlening is advertentievrij en niet gebaseerd op verdienmodellen die vaak gekoppeld zijn aan gerichte advertenties.

Veelgestelde vragen

Wat is de Posteo-server? De server draait in Duitsland, omdat het volgens de Duitse wet niet was toegestaan ​​om een ​​datacenter buiten Europa te runnen.

Wie beheert mijn e-mail en hoe krijg ik back-ups van berichten of contacten? Je beheert je eigen alias via de webmailinterface op onze website. Voor back-ups kun je een synchronisatieprogramma gebruiken, zoals Dropbox.

Hoe werkt encryptie? Alle gegevens worden versleuteld voordat ze uw computer verlaten en alle informatie op de server wordt versleuteld opgeslagen. Het wachtwoord dat u invoert om u aan te melden bij Posteo Mail maakt gebruik van AES 256bit-encryptie – zelfs sterker dan gebruikt door banken! Je hebt twee wachtwoorden: een om in te loggen op onze website en een voor je e-mail.

Leave a Comment