5 trucs om meer uit Gmail te halen

Gmail is een geweldige tool om verbonden te blijven, maar wist je dat er enkele functies zijn waarmee je er meer uit kunt halen? In dit artikel bespreken we 5 trucs om het meeste uit je Gmail-account te halen. Of je nu bijlagen wilt verzenden of oude e-mails wilt vinden, deze tips laten je zien hoe je het meeste uit je inbox kunt halen.

5 trucs om meer uit Gmail te halen

5 trucs om meer uit Gmail te halen.

Met behulp van de volgende tips kunt u Gmail beter laten werken voor uw behoeften. Al deze trucs zijn gemakkelijk te gebruiken en kosten niets (behalve een paar minuten van je dag).

1 Gebruik sneltoetsen: met de sneltoetsen in Gmail kunt u dingen sneller doen. U kunt dit doen door op [ESC] te drukken om naar beneden te scrollen, typ de snelkoppelingen in die u vindt op de volgende link: Of u kunt ze gewoon uitproberen terwijl ze verschijnen. Gmail toont sommige van deze snelkoppelingen automatisch wanneer bepaalde e-mailacties op het punt staan ​​te worden uitgevoerd (bijvoorbeeld ‘Verzenden’, ‘Alles beantwoorden’).

2 Gebruik Zoeken: de zoekfunctie van Gmail is de krachtigste manier om snel te vinden wat u zoekt. Typ de trefwoorden die uw e-mail beschrijven en druk vervolgens op [ENTER]. Dit toont u alle e-mails die overeenkomen met die woorden. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meer trefwoorden toe te voegen en vervolgens nogmaals op [ENTER] te drukken om andere dingen te vinden, of – bijvoorbeeld – als u op zoek bent naar een e-mail van een bepaalde persoon, typt u in plaats daarvan hun naam tussen haakjes aan het einde (bijv. , “Mijn moeder”). Om te zoeken naar specifieke soorten e-mails (bijv. E-mails met bijlagen), klikt u op de optie “Meer” en kiest u vervolgens wat u zoekt in de lijst die verschijnt onder “Berichten zoeken”.

3 Sterren gebruiken: u kunt sterren of labels (die eerder zijn besproken) gebruiken om belangrijke e-mails in mappen te ordenen, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden wanneer u ze nodig hebt. U kunt dit doen door op het “Ster”-pictogram naast een e-mail te klikken.

* Om een ​​e-mail een ster te geven, klikt u op het sterpictogram boven aan uw inbox en selecteert u vervolgens welk label u voor die specifieke e-mail wilt. Als u een e-mail wilt verwijderen, plaatst u de muisaanwijzer erop totdat er een kleine X in een rode cirkel verschijnt

4 verschillende weergaven: Gmail heeft twee weergaven:

Gebruik labels in plaats van mappen: sommige mensen gebruiken liever labels dan mappen omdat ze alle e-mails in een bepaalde categorie kunnen zien. Als je echter voor gemakkelijke toegang en snel zoeken gaat in plaats van hoeveel berichten zijn gecategoriseerd op label (in plaats van op map), dan zou ik aanraden om mappen te maken.

5 Maak tijd vrij om e-mails te controleren: het is moeilijk om alle e-mails bij te houden als u ze controleert wanneer ze binnenkomen. Reserveer elke dag (of week) een tijd waarop u uw berichten doorneemt en leest – don wacht niet tot het overweldigend is!”Gmail is een geweldige tool om verbonden te blijven, maar wist je dat er enkele functies zijn die je kunnen helpen er meer uit te halen?” “In dit artikel bespreken we vijf trucs om het meeste uit je Gmail-account te halen.”

Leave a Comment