5 Kenmerken van Guerrilla Mail in Nederland

De Guerrilla Mail is een e-mailmarketingplatform dat door veel bedrijven in Nederland wordt gebruikt. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Amsterdam, werd opgericht in 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van e-mailmarketingdiensten. Het biedt een verscheidenheid aan functies voor verschillende soorten bedrijven, waaronder kleine bedrijven en ondernemingen.

5 Kenmerken van Guerrilla Mail in Nederland

5 Kenmerken van Guerrilla Mail in Nederland

  1. De Guerrilla Mail is in hoge mate aanpasbaar. Met meer dan 100 verschillende thema’s kunt u het uiterlijk van uw campagnes aanpassen aan de branding of stijl van uw bedrijf. Je hebt ook volledige controle over lettertypen, kleuren en lay-outs, terwijl je een intu├»tieve interface behoudt die het voor beginners gemakkelijk maakt om deze e-mailmarketingtool ook te gebruiken.
  2. De Guerrilla Mail integreert met uw CRM. GuerrillaMail heeft ingebouwde integratie met HubSpot, Salesforce en ZohoCRM. Het is ook compatibel met de meeste populaire apps van derden, waaronder SugarCRM, MS Dynamics 365, Constant Contact en Oracle Eloqua. Om gebruikers niet te overstelpen met een lange lijst met apps, heeft GuerrillaMail een ingebouwde app-ontdekkingstool waarmee u kunt zoeken en bladeren door alle beschikbare integraties.
  3. Met Guerrilla Mail kunt u uw campagne delen via sociale media. In GuerrillaMail kun je berichten inplannen voor Facebook en LinkedIn. U hebt ook een ingebouwde linkverkorter die verkorte links genereert, zodat ontvangers geen toegang hebben tot uw inhoud zonder eerst via een e-mail of op uw website te klikken. Dit is geweldig als je een bericht wilt sturen naar al je volgers op Facebook of LinkedIn.
  4. Guerrilla Mail heeft een indrukwekkende lijst met klanten. GuerrillaMail heeft enkele van de topbedrijven in Europa tot zijn klantenkring, waaronder Sony Music International Group en Volkswagen. Met het succes van GuerrillaMail als bedrijf, is de kans groot dat u uw gewenste contactpersoon uit deze uitgebreide database kunt vinden.
  5. Guerrilla Mail biedt 24/365 klantenondersteuning. GuerrillaMail biedt een sterke toewijding aan het bieden van uitstekende klantenservice. Het heeft deskundige en ervaren vertegenwoordigers die uw vragen snel kunnen beantwoorden en eventuele problemen met het platform tijdig kunnen oplossen.

Veelgestelde vragen

Wat is guerrillamail?

De service is een gebruiksvriendelijke, goedkope bezorgservice voor e-mail en fax voor klanten in Nederland.

Kan ik met dit bedrijf een brief per post versturen?

Ja dat kan! Ze bieden zowel internationale postdiensten als binnenlandse leveringen de volgende dag aan. Er zijn ook gereduceerde tarieven beschikbaar voor bulkmailing.

Hoeveel kost deze dienst?

Het is slechts $ 0,11 per e-mail en $ 0,13 voor elke fax! Er zijn ook kortingstarieven beschikbaar als u veel e-mails of faxen tegelijk moet verzenden, dus het kan zo laag zijn als $ 0,01 per bericht, afhankelijk van de grootte en het type van uw bestelling.

Wat als ik een vraag heb over de prijs?

Je kunt het klantenserviceteam altijd een e-mail sturen, en zij helpen je graag om te begrijpen wat de opties zijn voor jouw specifieke behoeften.

De kenmerken van Guerrilla Mail in Nederland omvatten goedkope internationale postdiensten en binnenlandse leveringen de volgende dag. Er zijn ook gereduceerde tarieven beschikbaar voor bulkmailing. Voor meer informatie over prijzen kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met de klantenservice van Guerrilla Mail door een e-mail te sturen!

Leave a Comment