13 Tips en Trucs voor Ziggo Mail in Nederland

Ziggo is de toonaangevende aanbieder van internet- en tv-diensten in Nederland. Ziggo Mail is een gratis e-mailservice die ongeveer 5 GB opslagruimte biedt voor gebruikers om hun berichten te verzenden, ontvangen en op te slaan.

Tips en Trucs voor Ziggo Mail in Nederland

13 Tips en Trucs voor Ziggo Mail in Nederland

Wanneer u bezig bent met het opstellen van een e-mail, als u een bericht wilt verzenden en tegelijkertijd andere bestanden zoals foto’s of documenten wilt bijvoegen. U kunt dit doen door te klikken op Nieuwe e-mail opstellen en vervolgens op Bestanden bijvoegen in de menubalk.

Als er een bestand bij een e-mail is gevoegd en u wilt dit verwijderen, dan kunt u dit doen door in de menubalk op de optie Bijlagen te klikken.

U kunt met één klik op de knop ook bestanden bijvoegen die eerder op uw computer of andere opslagmedia zoals een USB-station zijn opgeslagen.

Om ervoor te zorgen dat bijlagen goed worden weergegeven in uw e-mail, moet u de voorbeeldoptie inschakelen. Hiermee kunt u bijlagen opslaan die een ander formaat hebben dan .jpg of een .png-bestandstype door op Preview Attachments te klikken

U kunt ook filters gebruiken bij Ziggo Mail of Netherlands waarmee de gebruiker berichten van een bepaalde afzender kan opslaan en sorteren op onderwerp of datum.

U kunt uw account ook configureren om een ​​afzender te blokkeren door op Instellingen en vervolgens op Filters in de menubalk te klikken.

Als u op zoek bent naar berichten met bijlagen, moet u filters gebruiken, aangezien deze worden geleverd met zoekopties om ze snel te vinden. Door de zoekoptie in Ziggo Mail te gebruiken, kunnen gebruikers gemakkelijk berichten met bijlagen vinden.

Berichtenfilters in Ziggo Mail zijn eenvoudig aan te maken door in de menubalk op Instellingen en vervolgens op Filters te klikken.

U kunt ook trefwoorden gebruiken om uw filter te maken met een klik op de knop wanneer u deze aan het maken bent via de optie Instellingen > Berichtfilter in de menubalk.

Om een ​​e-mail te verwijderen, kunt u dit doen door op de optie Verwijderen in de menubalk te klikken.

Als u een e-mail wilt verzenden zonder het adres van een ontvanger handmatig in te hoeven typen, drukt u op CTRL + SHIFT en klikt u met de linkermuisknop op hun naam of e-mailadres

Je hebt ook de mogelijkheid om iemand met slechts één klik te blokkeren door op Instellingen en vervolgens op Geblokkeerde afzenders in de menubalk te klikken.

U kunt uw inbox en e-mail op een efficiëntere manier beheren door te klikken op Instellingen > Berichteninbox in de menubalk.

Veelgestelde vragen

Kan ik vanaf een ander apparaat of computer toegang krijgen tot mijn mailbox? Ja, je kunt je Ziggo Mail-account op elk apparaat gebruiken.

Hoe log ik in op mail als het wachtwoord is gewijzigd? U moet hier uw e-mailwachtwoord opnieuw instellen: Je aanbieder voor Televisie, Internet en Bellen | Altijd verbonden | Ziggo en voer dan een nieuwe in.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Hoe reset ik het? U moet hier uw e-mailwachtwoord opnieuw instellen: Je aanbieder voor Televisie, Internet en Bellen | Altijd verbonden | Ziggo en voer dan een nieuwe in.

Leave a Comment