11 redenen om in Nederland over te stappen naar Virgin Media

Bent u op zoek naar een hoogwaardige internet- en kabelaanbieder, dan heeft Nederland precies wat u zoekt. Virgin Media is een van de meest betrouwbare providers in dit land en biedt verschillende voordelen die het de moeite waard maken om naar hen over te stappen.

Nederland over te stappen naar Virgin Media

11 redenen om in Nederland over te stappen naar Virgin Media

 1. Virgin Media biedt een snelle internetdienst met snelheden tot 100mbs.
 2. Het heeft een geweldige klantenservice die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is!
 3. Zij bieden uitstekende deals voor het bundelen van uw tv- en internetdiensten. Als u deze twee services samen bundelt in hun standaardabonnement, krijgt u veel waar voor uw geld.
 4. Ze bieden gratis installatie en aansluiting van hun diensten aan, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken behalve de kosten!
 5. Virgin Media biedt geweldige pakketten die specifiek zijn afgestemd op wat u wilt. U kunt kiezen uit een willekeurig aantal entertainmentopties, zoals sportkanalen, filmkanalen, enz., evenals internetsnelheden en tv-kanalen.
 6. Virgin Media is de enige provider in Nederland die hun klanten gratis upgrades aanbiedt om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheden krijgt voor uw behoeften.
 7. Hun klantenservice heeft een 100% tevredenheidsgarantie, dus als u niet tevreden bent met hen, zullen ze harder proberen totdat u dat wel bent!
 8. Je hebt toegang tot alle tv-kanalen die je wilt, en ze bieden ook duizenden films op aanvraag, dus er is altijd iets goeds om naar te kijken.
 9. Ze hebben een grote keuze aan internetsnelheden voor uw behoeften, of u nu op zoek bent naar een snelle verbinding of een met redelijkere datalimieten.
 10. Virgin Media biedt klantenbeschermingsplannen om ervoor te zorgen dat uw internet nooit wordt onderbroken.
 11. Ze zijn eenvoudig te installeren en aan te sluiten, zodat u binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Virgin Media in Nederland?

Virgin Media biedt high-speed internet-, tv- en telefoonabonnementen met onbeperkte functies om u te helpen meer gedaan te krijgen. Met prijzen vanaf € 40/maand voor 30 Mbps breedband, hebben onze pakketten voor elk wat wils. Bovendien krijgen alle klanten automatisch een gratis wifi-modem die ze als wifi-hotspot kunnen gebruiken.

Heb ik een tv-pakket nodig?

Nee, Virgin Media is een internet- en telefoonprovider. Elke klant krijgt gratis wifi met onze modem die ze kunnen gebruiken als hotspot voor hun apparaten of die van anderen. Met prijzen vanaf € 40/maand kunt u bij Virgin Media tot 40% besparen op uw huidige maandelijkse breedbandrekening.

Wat zijn de voordelen van klant zijn?

U kunt genieten van al onze diensten met één factuur, wat betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over apart betalen voor tv of telefoon! Bovendien krijg je als nieuwe klant de eerste maand gratis*, dus je hoeft niet te aarzelen en je vandaag nog aan te melden. U kunt tot 40% besparen op uw maandelijkse breedbandrekening. Een maand gratis alleen voor nieuwe klanten, daarna € 40/maand na de eerste maand. Aanbieding eindigt op 31 december 2018 en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of promoties, inclusief contractkortingen van 12 maanden.

Leave a Comment